El Petit de Cal Eril aquest divendres al Teatre Cal Bolet

El Petit de Cal Eril aquest divendres al Teatre Cal Bolet

18 de abril de 2017

El quintet encapçalat per Joan Pons presentarà el seu darrer treball, “La Força”, aclamat per molts mitjans entre els millors que s'han publicat a casa nostra l'any 2016.

Aquest divendres 21 d’abril a les 20.30h continua la temporada de música a Cal Bolet amb El Petit de Cal Eril que presenta el seu darrer treball ”La força”.
El Petit de Cal Eril és aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ho va aconseguir ja al 2008 amb la maqueta “Per què es grillen les patates?”, més tard reeditada en vinil. Ens va fer dibuixar un somriure al 2009 amb la presumpta innocència del primer disc, “I les sargantanes al sol” , i ens el va fer glaçar de cop al 2010 amb el misticisme de “Vol i dol”. Després va reinventar-se amb “La figura del buit”, amb un doble salt mortal sense xarxa.
 I ara afegeix noves joies a un cançoner brillant amb el disc “La força”, que pren impuls sobre aquests antecedents per saltar cap a mons ignots que volen ser descoberts.
A Vilafranca sentirem un concert sense barreres, sense escenari, amb un equip de so pensat perquè tant qui escolta com qui toca sentin la mateixa música, el mateix so. Un sistema per viure La Força amb la màxima proximitat i emoció.
Per saber-ne més, després del concert hi haurà tertúlia amb el grup i copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.

Documents relacionats