Els tres aniversaris, de Rebekka Kricheldorf obre diumenge la temporada de teatre a Cal Bolet

Els tres aniversaris, de Rebekka Kricheldorf obre diumenge la temporada de teatre a Cal Bolet

09 de octubre de 2017

Una versió contemporània de les Les tres germanes de Txèkhov amb Anna Alarcón, Rosa Boladeras, Miranda Gas, Joan Negrié, Victòria Pagès i Albert Triola.

Riureu per no plorar!
Aquest diumenge 15 d’octubre, a les 7 de la tarda, s’inicia la temporada de teatre a Cal Bolet amb Els tres aniversaris, de  Rebekka Kricheldorf. Una obra dirigida per Jordi Prat i Coll i produïda per la Sala Trono.
Els tres aniversaris ens retorna als clàssic en tres actes. La Irina celebra els seus 38, 39 i 40 anys acompanyada dels seus germans i les seves rutines vitals, que es repeteixen any rere any.

Mentre l’herència dels pares desapareix i la casa on conviuen es deteriora, les seves vides resten immerses en una insatisfacció constant.

En una consonància estranya amb el sentiment de buidor que això ens provoca, Els tres aniversaris és amargament divertida, molt divertida. I és que l’obra sencera respira Txèkhov. Està farcida de cruesa i ironia per parlar sobre la història d’una curiosa família els pares de la qual, intel•lectuals morts anys enrere, varen batejar els seus fills amb noms Txekhovians.

Acompanyarem la Irina, l’Olga, la Masha i l’Andrei i assistirem al seu declivi...

Espectacle emmarcat en la programació d’adults. Consulteu les condicions d’accés a les sales per a menors. 

Documents relacionats