Es millora la plaça de l’Espirall i un espai entre blocs del polígon d’ADIGSA

Es millora la plaça de l’Espirall i un espai entre blocs del polígon d’ADIGSA

26 de setembre de 2017

En el marc del Projecte d’Intervenció Integral al barri de l’Espirall, la setmana vinent s’iniciaran els treballs de millora de l’entorn de la plaça de l’Espirall i d’un dels passatges entre blocs adjacents. Amb aquestes obres es clouran el seguit d’intervencions de millora urbana a la meitat sud-oest del Polígon Adigsa.
La plaça de l’Espirall inicialment estava exclosa de la delimitació de l’àmbit d’aquesta actuació. Amb les actuacions previstes es facilitarà l’accés als vehicles en cas d’emergències i se solucionarà el deteriorament del paviment de formigó en determinats punts de la plaça i del passeig que ressegueix la tanca de l’escola Mas i Parera. 
En l’espai entre blocs, el projecte proposa conservar la configuració actual, però donant més representativitat a l’espai central, ampliant el paviment de panot de la vorera, el qual se substitueix totalment.
Es preveu un termini de les obres d’uns tres mesos.

Documents relacionats