Pere Regull denuncia la brutalitat dels atacs policials indiscriminats i demana la intervenció de la Unió Europea

Pere Regull denuncia la brutalitat dels atacs policials indiscriminats i demana la intervenció de la Unió Europea

02 de octubre de 2017

Aquest migdia, més d’un miler de persones s’han donat cita a la plaça de la Vila amb motiu de les concentracions convocades per l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència, i que ha comptat amb la presència de l’Alcalde i de diversos regidors del consistori. 
L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha llegit el manifest de condemna a la violència emprada ahir pels cossos policials en el decurs de la jornada electoral del Referèndum, celebrat a Catalunya. 
Pere Regull ha denunciat “la brutalitat dels atacs policials indiscriminats ocorreguts ahir sobre la gent que només volien votar. Van ser tractats com si fossin delinqüents i terroristes”.  L’Alcalde ha apel•lat la intervenció de la Unió Europea, “ Europa ha d’actuar, i mirar-nos d’una vegada. Els fets d’ahir trenquen totalment amb l’esperit europeu, Europa vol dir història, tradició, diàleg. Ahir es va exercir la violència per impedir la voluntat d’un poble a votar i decidir. Es vulnera la base més important d’Europa, que és la democràcia”