Vilafranca acollirà els dies 1 i 2 d’abril la Click Factory Fest, una fira del Playmobil

Vilafranca acollirà els dies 1 i 2 d’abril la Click Factory Fest, una fira del Playmobil

07 de març de 2017

Els dies 1 i 2 d’abril tindrà lloc a Vilafranca una nova edició de la Click Factory Fest, una fira de Playmobil que va adreçada a petits i grans i que recull diferents activitats pensades perquè els aficionats al col•leccionisme de clicks trobin allò que busquen. Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa la Fira, que se celebrarà a la nau de Cal Figarot, seu social dels Castellers de Vilafranca. Click Factory Fest, l’entitat que organitza la fira, ha triat Vilafranca del Penedès per a la realització d’aquesta nova edició de la fira, i compta amb el suport de l’Associació de Comerciants Centre Vila, dels Castellers de Vilafranca i de l’Ajuntament de Vilafranca.
La presentació ha anat a càrrec del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, acompanyat per Fèlix Hill i Yolanda Lezcano, de l’Associació de Comerciants Centre Vila, i de Joan Badell, president dels Castellers de Vilafranca.
Joan Manel Montfort s’ha mostrat molt satisfet de poder portar a Vilafranca “un esdeveniment potent, que a totes les ciutats on s’ha celebrat ha portat molt d’èxit de públic, entre 4.000 i 5.000 persones”. El regidor també ha destacat que poder-ho fer a Cal Figarot “pot generar sinèrgies amb el comerç del centre” i ha destacat la varietat d’activitats que se celebraran a Vilafranca a l’entorn de la fira i el vessant solidari de la mateixa, ja que una part dels 3 euros d’entrada serà destinada a la FEPCCAT, federació catalana d’entitats de paràlisi cerebral, en que participa la Fundació l’Espiga. També es podran portar aliments a benefici de la Fundació Banc dels Aliments i les persones que en portin rebran una butlleta per participar en un sorteig de playmobils.
Per Centre Vila, el president Fèlix Hill ha agraït la proposta de l’Ajuntament de fer la Click Factory Fest, ja que “ajudarà a dinamitzar comercialment el centre de Vilafranca i a atraure gent de fora”. L’Associació de Comerciants Centre Vila sortejarà 100 entrades a la fira entre les persones que hagin fet alguna compra amb la targeta Vilafranca Comerç i en 8 comerços del centre es podran veure diorames d’1x1 m2 realitzats per grups de nens i nenes de les escoles i instituts de la vila.
Joan Badell, president dels Castellers de Vilafranca, explicava que Click Factory Fest encaixa perfectament en l’objectiu de dinamitzar Cal Figarot i diversificar les activitats. “Som una colla oberta a col.laborar i innovar i entenem que és una activitat bona per Vilafranca”. Durant la fira es podran adquirir clicks de playmobil amb la indumentària dels Castellers de Vilafranca, personalitzats especialment per a l’ocasió.
Click Factory Fest se celebrarà els dies 1 i 2 d’abril, dissabte i diumenge, en l’horari de 10 a 2 al matí i de 4 a 8 a la tarda dissabte, i de 10 a 2 al matí i de 4 a 7 a la tarda el diumenge. El certamen ocuparà la nau de cal Figarot i part del pati. L’entrada costarà 3 euros i serà gratuïta per als menors de 3 anys. Les activitats que s’hi faran seran gratuïtes.