Vilafranca estrena pel Vijazz una nova rotonda decorada amb motius de la Carretera del Vi

Vilafranca estrena pel Vijazz una nova rotonda decorada amb motius de la Carretera del Vi

07 de juliol de 2017

És la segona rotonda de la Carretera del Vi i està ubicada a la carretera de Vilanova la cruïlla amb l’enllaç d’entrada a l’autopista AP7.

Amb motiu del Vijazz Vilafranca estrena una nova rotonda decorada amb motius de la Carretera del Vi. Es tracta de la rotonda situada a la carretera de Vilanova a la cruïlla amb l’enllaç d’entrada a l’autopista AP7.
Per la passada Fira del Gall ja es va estrenar la primera rotonda decorada, a la cruïlla de la carretera de Sant Martí amb el vial de les Clotes i l’avinguda del Pla del Diable.
La Carretera del Vi, entre Sant Martí Sarroca i Sitges, és una proposta enoturística, que permet als amants del vi descobrir l'antic traçat que unia les vinyes del Penedès amb les platges del Garraf. És una iniciativa pionera a tot l'Estat, una projecte privat i conjunt dels 13 cellers del traçat, amb el suport dels 7 municipis, units per impulsar aquesta innovadora proposta i recuperar la històrica via comercial.
Justament la Carretera del Vi ha rebut darrerament dos premis: el Premi d’Enoturisme de Catalunya 2017, en la categoria d’experiències i innovació, i el reconeixement de la Federació Empresarial del Penedès per la promoció de l’Enoturisme en l’àmbit de la sostenibilitat.

Documents relacionats