Notícia

Ampliació d’horaris de les sales d’estudi durant la recta final de curs

09 de juny de 2021

Les sales d’estudi municipals Casa Amiguet i ESCAVI amplien el seu horari de servei a l’estudi fins al 2 de juliol, coincidint amb el període d’exàmens de final de curs dels i les estudiants universitaris i d’estudis post obligatoris.

L’horari de l’ampliació és l’habitual: de dilluns a diumenge, de les 9 del matí a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. El dimecres 23 de juny, Revetlla de Sant Joan, l’hora de tancament de les sales serà a 2/4 de 9 del vespre, i romandran tancades el dia 24 de juny, que és festiu.

L’ampliació horària té la finalitat d’oferir un espai d’estudi lliure i facilitar la tasca de l’estudiant en un entorn pròxim als i a les joves durant un dels períodes de més intensitat en l’ús i aprofitament d’aquest servei, en el qual s’ajunten els exàmens de final de curs amb la preparació de les proves d’accés a la universitat (PAU).

A partir del dilluns 5 de juliol, i fins al dia 30, es mantindrà el servei d’estudi només a la sala d’estudi Casa Amiguet, en el seu horari habitual de tarda, de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 10 de la nit. Durant el mes d’agost les sales d’estudi romandran tancades i tornaran a obrir a partir de l’1 de setembre.

Les sales mantenen les mesures de seguretat i higiene i l’aforament reduït per tal de garantir la distància social entre les persones usuàries del servei.

ODS ODS4

Accessibilitat