Notícia

Aquest dissabte 2 de juny comencen les visites de posta de sol al campanar de Santa Maria

30 de maig de 2018

Com cada any, quan arriba el primer cap de setmana de juny, el Servei de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa en marxa les visites de posta de sol al campanar de Santa Maria els dissabtes al vespre.
La visita té al•licients suficients per no perdre-se-la. Començant pels 52 metres de majestuositat del campanar, la referència que ens indica ja de lluny que arribem a Vilafranca del Penedès, vist des de dins; seguit per les explicacions didàctiques de la història del propi campanar i dels elements que en formen part; la descoberta del paisatge que envolta la vila, i finalitzant amb una copa de vi que és gentilesa dels cellers vilafranquins Mas Tinell, Mascaró, Pinord i Torres.
L’horari de la visita (que s’allarga fins a mitjans d’octubre) varia, ja que depèn de la posta de sol, el mes de juny i juliol és a les 20.30h, el mes d’agost a les 20h i setembre (excepte el dia 1) i fins al 13 d’octubre a les 19h. 
El nombre de visitants és limitat. Per això s’ha de reservar abans la visita a l’Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès (turisme@vilafranca.org – 938 181 254), tot i que també es poden adquirir les entrades a: bit.ly/visita_campanar 
En definitiva una visita que defineix l’essència de la Capital del Vi: tradició, història, patrimoni i vi.

Documents relacionats