Notícia

Aquest diumenge, la Camerata Penedès ofereix un concert amb el Tempus Trio a l’Auditori

07 de març de 2023

El proper diumenge 12 de març, la Camerata Penedès, orquestra resident de l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca i el Tempus Trio, oferiran el concert “El triple de Beethoven”.

El concert s’iniciarà amb el Preludi per a cordes de la compositora neozelandesa Leonie Holmes, molt reconeguda al seu país per la seva extensa obra així com per la seva implicació en la tasca social i educativa, aproximant la cultura a col·lectius desfavorits i creant un llenguatge musical nou que connecta a través de la música. A continuació, es podrà gaudir del concert per a violí, violoncel i piano en Do Major op.56, de L.v. Beethoven.

Camerata Penedès
És l’orquestra de cambra resident a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca del Penedès. Després de més de 10 anys compartint escenaris amb altres formacions, el projecte de la Camerata Penedès inicia una trajectòria on la dignitat professional, l’economia social i solidària, l’arrelament al territori i la qualitat musical seran els seus pilars. El projecte de la Camerata Penedès es construeix en base a tres raons: la voluntat de fer música, la qualitat artística sempre present a l’agrupació, i el vincle personal entre els músics.

És una oportunitat de fer música de cambra en gran format i que el projecte esdevingui clau per al desenvolupament musical de Vilafranca i del Penedès a tots els nivells: cultural, pedagògic i social.

Fitxa artística

Violins primers: Elena Rey*, Ernest Martinez, Clara Vázquez, Sara Balasch, Abel Antón
Violins segons: Marina Arrufat, Laia Pujolassos, Javier González, Rubén Méndez
Violes: Nina Sunyer, Gemma Pujol, Núria Pujolràs
Violoncels: Irma Bau, Àlex Olmedo, Eduard Raventós
Contrabaix: Felipe Contreras
Oboès: Guillem Vilar, Carla Aguilar
Clarinets: Robindro Nikolic, Joan Roca
Fagots: Pepa Fusté, Antonio López
Trompes: Marc Anguera, Jorge Navarro
Trompetes: Josep Lluís López, Guillem Rodríguez
Percussió: Miquel Vich

* concertino directora

Durada: 60 minuts (sense pausa)

Més informació: espectacles.vilafranca.cat

Accessibilitat