Aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca commedia dell'arte en estat pur

Aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca commedia dell'arte en estat pur

08 de gener de 2018

Il Convito amb l’Òpera Jove ens presentarà cants, ironies, acudits i embolics de tota mena.

Aquest diumenge 14 de gener a les 7 de la tarda tanquem la programació de música a l’Auditori de Vilafranca amb l’Òpera Jove i el seu espectacle Il Convito.
Òpera Jove produeix el seu segon espectacle “Il Convito”: “commedia dell’arte” en estat pur. Una òpera bufa en dos actes del compositor napolità Domenico Cimarosa (1748-1801), i el llibretista Filippo Livigni, inèdita en temps moderns. La dramatúrgia de Toni Sans restaura una partitura de per si esbojarrada i la converteix en un espectacle trepidant.

Massimo, home poc il•lustrat i molt vanitós, ha organitzat un sopar a casa seva per trobar el millor partit per casar-se. En el convit hi assisteixen tot tipus de personatges, des de la vídua Alfonsina, (una dona riquíssima però inestable) fins al cavaller del Lampo (un militar tant honorat com pobre), passant pel Comte Polidoro (un personatge sense escrúpols) i el servei de cambra de Massimo (uns criats molt astuts). La trama gira al voltant d’equívocs que tenen lloc a causa dels diferents plans que cadascun dels personatges organitzen per obtenir el que volen...

Òpera Jove és una iniciativa dels cantants gironins Chantal Botanch i Xavier Mendoza, concebuda per fer participar en el disseny i muntatge d’una producció operística els joves músics i per contribuir a la creació de nous públics. 

Més informació:
http://espectacles.vilafranca.cat

Documents relacionats