Notícia

Aquest mes de maig, visita el patrimoni de Vilafranca

02 de maig de 2017

El servei de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca organitza diferents visites aquest mes de maig que permeten conèixer el patrimoni i la història de la vila.
La primera és el diumenge 7, la visita teatralitzada Modernista, una visita on diversos personatges expliquen les seves peripècies.
El dissabte 13 de maig, hi haurà la visita a la Basílica de Santa Maria, una bona forma de conèixer a fons aquest edifici emblemàtic. 
El diumenge 14, la visita guiada Medieval, un passeig pel casc històric de Vilafranca que transporta als inicis de la ciutat observant els edificis de l’època.
I finalment, el diumenge 21, la visita al Cementiri Patrimonial, un passeig guiat que mostra la riquesa arquitectònica del cementiri,  la seva història i altres fets. 
La visita a la Basílica, la Medieval i la del Cementiri ofereix un 2x1, ja que s’emmarquen en una campanya de promoció, la “Costa Barcelona Week”, impulsada per la Diputació de Barcelona i en la que participa l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. 
Per a participar en qualsevol de les visites és imprescindible reserva prèvia a l’Oficina de Turisme (turisme@vilafranca.org–938 181 254).
Més informació a www.turismevilafranca.com

Documents relacionats