Notícia

Classe magistral de “Teatre gestual” amb Gilbert Bosch

03 de octubre de 2016

En el marc de la temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori,  la Regidoria de Cultura organitza una classe magistral de Teatre gestual, conduïda  per l’actor vilafranquí Gilbert Bosch i obert al públic adult que vulgui experimentar aquesta tècnica teatral mitjançant jocs, expressió corporal, moviment, relació amb l’espai o actuació en grup.

Gilbert Bosch és llicenciat en art dramàtic i fundador de la companyia Grappa Teatre.  Ha estat professor de dramatúrgia, expressió corporal  i Commedia de’ll Arte a l’Institut del Teatre de Barcelona, i ha treballat amb les principals companyies teatrals del país.

La classe magistral de Teatre gestual tindrà lloc el dissabte 15 d’octubre a l’Escorxador en horari de 10 a 14h i serà prèvia a la representació  la setmana següent  a  Cal Bolet  de l’obra Clochard que oferirà la companyia  del Gilbert Bosc i la Teresa Ros: Grappa Teatre. 

El preu de la sessió és de 5€  i serà gratuïta per aquelles persones que hagin comprat l’entrada per a la funció Clochard del dissabte 23 d’octubre al teatre Cal Bolet. Les inscripcions s'han de fer a l’adreça electrònica  espectacles@vilafranca.cat o al telèfon de la Regidoria de Cultura 93 890 04 59. Un cop confirmada la plaça, es pot fer el pagament de l'activitat (no caldrà si es compra l'entrada de l'espectacle).

 

Documents relacionats