Notícia

Comença el juliol amb la visita modernista teatralitzada

26 de juny de 2018

El proper diumenge, 1 de juliol, a les 10,30h, el Servei de Promoció Turística de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès comença el mes amb una de les seves visites guiades teatralitzades.
La visita permet, de manera amena, recórrer la petjada del Modernisme a Vilafranca del Penedès, una petjada important i amb un impacte evident en la transformació de la vila a principis del segle passat.
El recorregut s’inicia a l’Oficina de Turisme fent un passeig pel centre de Vilafranca i endinsant-se en dues cases significatives. La casa Freixedas, que acull el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, i la Casa Miró. 
Aquestes cases transporten els visitants a la Vilafranca d’aquella època amb la presència de personatges del moment que expliquen vivències i anècdotes.
La ruta descobreix una de les joies de Vilafranca, l’escultura modernista d’en Josep Llimona ubicada en la cripta de la basílica de Santa Maria. La visita finalitza a la casa Miró, un lloc que ha servit d’escenari per a diferents sèries i pel•lícules. I com no pot ser d’altra manera tractant-se de la Capital del Vi,  es tanca la visita amb una copa de vi gentilesa de la DO Penedès.
Imprescindible reserva prèvia a l’Oficina de Turisme (turisme@vilafranca.org – 938 181 254).
Més informació i preus a www.turismevilafranca.com   

Documents relacionats