Notícia

Concert familiar amb Reggae per xics aquest diumenge a l’Auditori Municipal

26 de febrer de 2016

 

quest diumenge 21 de febrer, a les 12 del migdia, continua la programació de concerts familiars de la temporada 2015-2016 a l'Auditori Municipal de Vilafranca amb The Penguins i l'espectacle Reggae per xics “Pugem al tren”. Són concerts amb una clara voluntat pedagògica que pretenen sensibilitzar els infants amb el gust per la música i, alhora, fer que l'experiència sigui compartida en família. 
Els concert familiars formen part de la programació d'espectacles familiars, que en tota la temporada inclou espectacles organitzats per La Xarxa, concerts familiars o espectacles de dansa. Una programació familiar que té per objectiu que els més menuts trobin en la dansa, el teatre i la música tot un món d'aprenentatge, una transmissió de valors i el plaer de cultivar la imaginació. I tot plegat acompanyats de la família. 
Després de més de 100 concerts per tota Catalunya i gairebé 5.000 discos venuts, The Penguins tornen amb el segon disc del seu projecte Reggae Per Xics amb la mateixa filosofia de sempre: apropar la música jamaicana als més petits de la casa, a la vegada que recuperar temes populars i tradicionals de Catalunya. 
The Penguins ja va ser a l'Auditori de Vilafranca amb el seu primer treball fa dos anys. Un concert, que va agradar tant a grans com a petits. 

Recomanat: a partir de 3 anys 
Més informació

Documents relacionats