Notícia

Conferència instituccional de l'Onze de Setembre

13 de setembre de 2019

El polític vilanoví Carles Campuzano va pronunciar la conferència institucional d'aquest any a Vilafranca en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. L'acte va omplir el saló de plens de l'Ajuntament, el dimarts 10 de setembre al vespre.

En la seva intervenció, Campuzano va parlar del que considera són les tres necessitats per a la construcció de El país de demà, el títol de la seva conferència. Va assenyalar el sentiment de pertinença, la pràctica del pactisme i la vinculació del projecte nacional als reptes socials com als tres punts imprescindibles per al futur immediat de Catalunya.

L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va adreçar-se al conferenciant un cop acabat el discurs, destacant "la dificultat de fer un discurs inclusiu com el d'avui, en un moment com l'actual", i va coincidir amb Campuzano en la necessitat de diàleg ”que s'ha de buscar, tot i que es fa molt difícil en un temps d'injustícia amb presos polítics i exiliats". 

En acabar la conferència, la Corporació municipal va fer una ofrena floral al monument en honor al president Lluís Companys, a la rambla de la Girada.

En aquest enllaç, hi trobareu més fotografies de l'acte.