Notícia

Convocatòria per participar a la Cort del Rei Carnestoltes

01 de febrer de 2017

Vols ser una núvia soltera, un escolanet trapella o una infermera sexy? Vine a formar part de la Cort del Rei Carnestoltes del Carnaval de Vilafranca.  

La Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca fan una crida a totes aquelles persones que vulguin col•laborar com a figurants de la Cort del Rei Carnestoltes o bé participant d’alguna altra manera a les festes del Carnaval 2017 de Vilafranca, que tindran lloc del 23 de febrer al 5 de març. Les persones interessades s’han de presentar el dilluns 6 de febrer, a les 19,30h, a l’Escorxador (c. Escorxador, 19-21). 
El Carnaval de Vilafranca està organitzat per la Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament amb l’objectiu de potenciar els aspectes més tradicionals i populars de les festes de Carnaval al voltant de la figura del Rei Carnestoltes, que amb la seva Cort arribarà a Vilafranca el dijous 23 de febrer, Dijous Gras, i ens deixarà dimecres 1 de març, Dimecres de Cendra, amb l’enterrament del Rei i la tradicional sardinada al Parc del Tívoli. Tot un seguit d’actes ompliran aquest cicle de festes que es tancaran divendres 3 de març amb la Rua de Carrosses i Comparses i la Festa de la Resurrecció i diumenge 5 amb el Carnaval Xic.