Notícia

Crida a aportar propostes per a la reactivació econòmica

27 de abril de 2020

La regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha elaborat un document per tal de consensuar mesures per contribuir a la reactivació econòmica. Aquest document s’ha redactat a partir d’un seguit de propostes del l'equip tècnic de promoció econòmica, comerç, fires i mercats, i a partir també de diferents aportacions recollides d’alguns sectors d'activitat econòmica, diferents regidories i d’experts consultats amb coneixement del territori.

Pretén ser un document d’inici per tal de consensuar i prioritzar actuacions i incorporar-ne de noves provinents dels diferents grups polítics, associacions empresarials, resta de regidories, associacions de comerciants, gremis, sindicats, experts econòmics, etc.

La regidoria anima les empreses, autònoms i persones emprenedores i a la ciutadania en general a llegir-lo, analitzar-lo i fer arribar les seves propostes i observacions per tal de tenir-les en compte i poder-les incorporar al document.

L’objectiu és consensuar, triar i prioritzar, en base a la identificació dels problemes reals dels diferents sectors, les mesures econòmiques que s’aplicaran des de l’Ajuntament per pal·liar l’efecte de la caiguda dràstica de demanda durant el període de confinament i la seva lenta recuperació i ajudar les empreses a adaptar-se al nou escenari que deixarà aquesta crisi sanitària.

Tota aquesta informació detallada es pot trobar al web de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i les propostes es poden fer arribar per correu electrònic a: [email protected].

Qüestionari sobre les afectacions al teixit productiu

D’altra banda la regidoria de Promoció Econòmica també fa una crida a la participació en el qüestionari sobre l’afectació de la COVID19 en el teixit emprenedor i empresarial. L’objectiu és fer una aproximació a la realitat el més acurada possible, i veure quines accions es poden afegir al pla d'acció per a la dinamització i promoció del teixit productiu i com col·laborar en la seva recuperació. L’enquesta és ràpida i es pot respondre en un màxim de 7 minuts.

Podeu respondre el qüestionari accedint al següent enllaç.

Accessibilitat