Notícia

Curs d’Horticultura Ecològica, els dimecres a l’Enològica i a l’Hort de Cal Gallina

11 de abril de 2023

El proper dimecres 19 d’abril comença un curs de formació en Horticultura Ecològica organitzat pel Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca. Serà els dimecres 19 i 26 d’abril, i 3, 10 i 17 de maig, a les 18h, a l’Enològica. A cada sessió, hi haurà una primera part teòrica, que es farà a l’Enològica, i una segona que serà de caire més pràctic, que es farà a l’Hort de Cal Gallina.

En la primera i la segona sessió, a càrrec d’Aresta Educació Agroecològica, s’explicarà què és l’horticultura ecològica i com dissenyar un hort per l’autoconsum. A la tercera sessió, a càrrec de la Mancomunitat Penedès Garraf, s’explicarà com fer un compost de qualitat amb les restes de l’hort i de la cuina i aprofitar-lo per adobar l’hort, i a la quarta sessió es tractarà el tema de les plagues de l’hort i s’aprendrà a fer remeis casolans per lluitar contra aquestes plagues.

La darrera sessió, el dimecres 17 de maig, serà la taula rodona “Cultiu ecològic i tradicional: avantatges i inconvenients”, organitzada pel Servei de Consum i la Unió de Consumidors de Catalunya.

Les inscripcions al curs es poden fer a través del correu electrònic [email protected]. Hi ha la possibilitat d’inscriure’s al curs sencer, o bé a sessions concretes.

Tota la informació es pot trobar a l’espai web mediambient.vilafranca.cat.

Accessibilitat