Notícia

Després de l’estiu, tornen les visites guiades del Servei de Promoció Turística de l‘Ajuntament de Vilafranca

04 de setembre de 2017

Diumenge 10 de setembre es reprenen les visites guiades al patrimoni vilafranquí amb la visita medieval. Un recorregut que s’inicia a les 11h i que convida a conèixer la història vilafranquina a través  dels edificis més significatius d’aquella època, decisiva per al desenvolupament de la vila.
Aquesta visita es realitzarà també els dies 8 d’octubre i 12 de novembre.
D’altra banda, el proper dia 23 de setembre, a les 12h, es el torn de la visita guiada a la Basílica de Santa Maria, una forma de conèixer un dels emblemes de la ciutat. 
A més es pot gaudir de dos tipus de visites teatralitzades ben diferents, la primera ens mostra la influència del modernisme a la vila explicada pels seus protagonistes i visitant alguns interiors, com la cripta de Santa Maria per admirar l’escultura d’en Josep Llimona.  Aquestes visites es realitzen els diumenges 1 d’octubre i 5 de novembre a les 10,30h. 
L’altra visita teatralitzada és la del cementiri, els dies 28 d’octubre i 4 de novembre a les 19,30h. Un passeig que mostra aquest recinte sorprenent al visitant per la seva riquesa explicada pel guia i pels diferents actors que van apareixent. 
El preu per persona és de 5 euros la medieval i la Basílica i de 10 euros les visites teatralitzades (descomptes per a jubilats). És imprescindible la reserva prèvia a l’Oficina de Turisme (turisme@vilafranca.org–938 181 254).
Més informació a www.turismevilafranca.com

Documents relacionats