Notícia

Dilluns comença la preinscripció per a les llars municipals d’infants de Vilafranca

06 de maig de 2021

El proper dilluns 10 de maig s’inicia el període de preinscripció a les llars municipals d’infants pel curs 2021-2022, que finalitzarà el 21 de maig, ambdós inclosos.

Les llars municipals d’infants són serveis que, a banda de contribuir en la millora de la conciliació familiar i laboral de les famílies, són importants en aquesta etapa de desenvolupament dels nens i nenes. Per això els quatre centres de l’Ajuntament de Vilafranca prioritzen el valor educatiu del primer cicle d’educació infantil. Treballen a partir d’un projecte pedagògic compartit que potencia les capacitats de l’infant, les seves ganes naturals d’aprendre i de descobrir el seu entorn, afavorint el desenvolupament integral dels nens i les nenes.

Les quatre llars municipals d’infants són l'Enxaneta, la Lola Anglada, el Sol Solet i El Parquet.

La preinscripció es realitzarà de forma telemàtica a través la web municipal, www.vilafranca.cat i s’activarà el dia d’inici de la preinscripció. 

Per resoldre qualsevol dubte, des de l’Oficina Municipal d’Educació (OME) s’oferirà orientació i, si cal, l’acompanyament necessari per a formalitzar aquest tràmit. S’hi pot contactar telefònicament trucant el 938920766, per correu electrònic a l’adreça educacio@vilafranca.org i/o de manera presencial a la nova seu a l’edifici de l’Enològica, al c/ Amàlia Soler, 29.

Es poden preinscriure a les llars municipals d'infants els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2020. A més a més, la llar el Parquet també disposarà de places per a infants nascuts entre l’1 de gener i el 17 de maig de 2021.

Per a més informació, es pot consultar l'enllaç: https://educacio.vilafranca.cat/llars/preinscripcio-i-matricula

   

Accessibilitat