Notícia

Diumenge comença la nova temporada del mercat d’artesans, brocanters i pintors

09 de octubre de 2019

El proper diumenge 13 d’octubre s’inicia de nou la temporada dels mercats d’artesans, brocanters i pintors que tindrà lloc cada segon diumenge de mes fins al mes de juny.

Els mercats, organitzats per l’Ajuntament i el Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès, compten amb més de 30 participants de tot tipus d’artesania com alimentació, bijuteria, joieria, cosmètica natural, articles de pell, tot tipus de teixits per a la llar o per a la persona, pintura, etc.  A més, hi participen més de 20 brocanters que porten tot tipus d’antiguitats, col·leccionisme, llibres,...  El mercat està situat a la rambla de Sant Francesc i aquest proper diumenge coincideix amb la 20a Festa de la Solidaritat, compartint espais.

Com sempre, de 12 a 14h es duran a terme els tallers “Mestre artesà” per a infants, a càrrec dels propis artesans i cadascú d’acord a la seva especialitat (pastisseria, pintura, ceràmica, etc). Els tallers són gratuïts.

Els mercats d’artesans tenen lloc també en les fires i mercats especials, com la Fira del Gall, els mercats de Nadal i Reis, dels Tres Tombs, Xató, Sant Jordi i Fires de Maig, també amb tallers per als infants.