Notícia

Diumenge s’inicia la temporada del Mercat d’Artesania, Brocanters i Pintura

09 de octubre de 2018

El proper diumenge 14 d’octubre torna el Mercat d’artesania, brocanters i pintura, que té lloc cada segon diumenge de mes a la rambla de Sant Francesc fins al mes de juny. Aquesta primera edició es farà conjuntament amb la 18a Festa de la Solidaritat.

El mercat d’artesania, brocanters i pintura compta amb més de 30 parades d’artesania de tot tipus (alimentació, ceràmica, bijuteria, decoració, perfumeria i cosmètica,  joieria, tèxtil, etc.), més de 20 parades de brocanters i parades de dibuix i pintura d’artistes del Penedès.  

En aquesta temporada, s’oferiran Tallers de Mestre Artesà per a infants, és a dir, tallers tradicionals d’artesania (cistelleria, pastisseria, ceràmica, pintura, etc), diferents en cada mercat. Aquests tallers s’oferiran tan en els mercats del Segon diumenge com en els mercats i fires especials (Fira de Nadal, Fira de Reis,  Fira del Gall, Tres Tombs,  Xató i Fires de Maig). Els tallers sempre són gratuïts i es duen a terme de 12 a 14h.

Els infants obtindran un carnet que se’ls segellarà cada vegada que realitzin un taller. Duent a terme quatre d’aquests tallers guanyaran un obsequi i el Diploma de Mestre Artesà. Aquest mercat està organitzat pel Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

S’ha editat un calendari que recull les dates i llocs de celebració dels mercats d’artesans de cada segon diumenge de mes i dels especials que es pot trobar en els punts habituals: vestíbul de l'Ajuntament, Oficina de Turisme... o a www.vilafranca.cat.

Documents relacionats