Notícia

EcoGimcana al Mercat del Dissabte 5 de juny

01 de juny de 2021

El proper dissabte 5 de juny és el Dia Mundial del Medi ambient. Entre les 10 i les 13h, es podrà participar en una ecogimcana familiar ubicada a la zona del Mercat dels dissabtes, al centre de Vilafranca del Penedès.

Per tal de tenir la informació d’inici de l’activitat, caldrà estar atents al canal oficial d’Instagram i al canal de Telegram de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. A les 10h es publicarà la informació per trobar la primera ubicació física. Seguidament, només caldrà seguir les pistes que portaran a la segona ubicació. Es completarà la gimcana si s’arriba a la tercera i última ubicació. Hi haurà recompenses en cada una de les tres ubicacions que s’hauran preparat.

Els mercats són una bona opció per comprar a granel producte de temporada, de qualitat i de proximitat. Cal comprar amb bosses reutilitzables, carro o cistell sempre que es pugui. Aquesta activitat s’emmarca en el Dia Mundial del Medi ambient i en la campanya ‘Adeu plàstics’, amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès-Garraf. Els infants podran portar el passaport Edunauta i es podrà segellar.

   

Accessibilitat