Notícia

El centre de Vilafranca s’omplirà de dansa el proper 29 d’abril

18 de abril de 2016

Vilafranca és una de les ciutats catalanes on es commemorarà el proper divendres 29 d’abril el  Dia Internacional de la Dansa establert per la UNESCO per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre (29 d'abril de 1727), considerat el pare del ballet modern.
Tres escenaris ubicats a la plaça de la Vila, la plaça Jaume I i plaça de la Constitució acolliran escoles i grups de diferents estils donant visibilitat a la dansa com a manifestació artística universal.
La celebració tindrà lloc en aquests tres  espais del centre de la Vila entre les 6 i les 8 de la tarda, actuant cada grup o escola en franges de 15 minuts, algunes de forma simultània.
L’acte està organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb la participació dels grups i escoles següents: Atrezzo Dance Academy, Escola de Dansa Assumpta Trens, Escola de Dansa CAS, Escola Montagut, Farasha Dansa Oriental, Gatzara Country Olèrdola, Gimdans i Jazz Club Vilafranca-grup de Swing.
En cas que la pluja obligui a fer canvis en el programa de l’activitat, s’informarà immediatament a través del Facebook del Teatre Cal Bolet, del Twitter de l’Ajuntament de Vilafranca i de Ràdio Vilafranca.