Notícia

El procés participatiu del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement arriba al Penedès

31 de octubre de 2019

Vilafranca del Penedès acollirà una de les sessions presencials del PN@SC per debatre sobre la dimensió global del sistema de coneixement.
Vilafranca del Penedès acollirà dijous 7 de novembre una jornada de debat del procés participatiu del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement. La sessió, oberta a tothom, tindrà lloc a a les 17h a l'Escorxador. En aquesta sessió es debatrà al voltant de la dimensió global del sistema de coneixement

Aquesta jornada s'emmarca en la fase de participació ciutadana del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement (PN@SC), impulsat pel Departament d'Empresa i Coneixement, que ja s'ha engegat amb l'obertura d'inscripcions al portal de participació ciutadana del Govern de la Generalitat de Catalunya. El Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement apel·la tot els agents implicats a participar en el procés obert de debat i reflexió que ara comença i que ha de servir per dibuixar-ne les línies mestres. El PN@SC pretén recollir, així, les propostes de tots els actors clau de l'ecosistema de coneixement i de la ciutadania en general. 

Com participar en el PN@SC 
En aquest enllaç del portal de participació ciutadana trobareu la informació sobre la sessió presencial de Vilafranca del Penedès. 

Per facilitar la participació de tothom en el procés d'elaboració del Pacte es combinen dinàmiques on line de participació oberta, amb sessions i jornades presencials. Al portal http://participa.gencat.cat els usuaris poden, un cop registrats, fer aportacions en línia. Pel que fa a la participació presencial, s'articulen dotze sessions arreu de Catalunya per debatre i rebre aportacions al voltant de diferents eixos. 

Aquí podeu consultar els continguts, lloc i data de cadascuna de les trobades presencials i dur a terme la corresponent inscripció. 

Documents relacionats