Notícia

El recinte històric Residència Mare Ràfols entra a formar part de la senyalització turística de Vilafranca

30 de maig de 2023

El recinte històric Residència Mare Ràfols compta des de fa pocs dies amb dues noves cartelleres informatives que segueixen el patró de la senyalització turística de Vilafranca del Penedès.

Una cartellera s’ha ubicat a l’entrada, de tal manera que només arribar dona la benvinguda informant sobre l’origen i la distribució dels espais del recinte. La segona, ja dins del recinte, es troba just abans d’accedir a la Masia Molí d’en Rovira on nasqué Maria Ràfols Bruna l’any 1781, fundadora de les Germanes de la Caritat de Santa Anna a Saragossa l’any 1804.

Una de les possibilitats que el recinte ofereix és l’acolliment a la casa d'espiritualitat de grups que desitgen gaudir d’un espai de recés espiritual, en silenci i recolliment interior.

Amb aquesta senyalització es vol contribuir a la promoció del recinte com un atractiu turístic més de la Vila, en aquest cas en la vessant del turisme espiritual i religiós. L’objectiu és  augmentar l’oferta de la vila i  donar visibilitat a un espai tan característic.

A partir d’aquesta col·laboració s’establiran mecanismes per a la creació d’accions conjuntes entre la Congregació i el Servei de Turisme de Vilafranca.

Accessibilitat