Notícia

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca presenten la nova programació en una gala plena de sorpreses

03 de desembre de 2019


El proper dimecres 11 de desembre, a les 19h, al Teatre Cal Bolet se celebrarà la gala de presentació de la nova temporada d’espectacles de Febrer a Juny de 2020.
L’acte, conduït per l’actriu i productora Ruth Talavera, estarà ple d’actuacions, música en directe i entrevistes amb alguns dels protagonistes de la programació. Entre ells hi podrem trobar el compositor Arnau Tordera (d’Obeses) i el dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas, entre d’altres. 
Tampoc hi faltaran els membres de la nova orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca, la Camerata Penedès, que tindrà presència en la programació musical d’aquesta nova temporada.
Com és tradició, també tindrà lloc un sorteig d’entrades i d’un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca.
L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, acompanyats d'altres membres de l'equip de govern i del consistori, també assistiran a l'acte que serà obert a tot el públic. Per finalitzar, es podrà gaudir d’un refrigeri i d’una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.
La gala per segona temporada consecutiva es podrà seguir en directe per Penedès Televisió i per això s’obriran les portes d’accés a la sala a les 18.45h.
Les entrades i abonaments estaran disponibles per als titulars amb el Carnet d’Amic a la taquilla del Teatre Cal Bolet els dies 12, 13 de desembre de 18 a 20h i el dia 14 de desembre d’11 a 13 i de 18 a 20h i a partir del 19 de desembre per la resta de públic. 
Tothom podrà comprar on-line a partir del 15 de desembre a la pàgina web https://espectacles.vilafranca.cat

 

Documents relacionats