Notícia

Els cursos d’Auxiliar d’Hoteleria i d’imatge personal de la Fassina obren les preinscripcions per al curs 2018-19

16 de maig de 2018

Aquesta setmana s’ha obert el període de preinscripció per al Programa de Formació i Inserció d’Auxiliar d’Hoteleria: cuina i serveis de restauració i d’Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per al curs 2018-19. El període de preinscripció finalitza el 29 de juny de 2018.
El programa es realitza al Centre de Formació  Ocupacional Francesc Layret del Servei d’Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a La Fassina, i s'adreça a joves entre 16 i 21 anys d'edat que no han obtingut el graduat en ESO, i que estan interessats/des a rebre formació en l'àmbit de la cuina i servei de restauració i en el de la perruqueria i estètica.
El programa té una durada de 1.000 hores de formació teoricopràctica, de les quals 180 hores són pràctiques en empreses del sector situades a la comarca. 
El CFO Francesc Layret compta amb les instal•lacions adequades i homologades per la Generalitat de Catalunya per impartir aquest tipus de formació, que inclouen també la infraestructura de l'Alberg Municipal. 
En acabar el curs, l’alumnat obté una certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides. Aquesta certificació els permet accedir al món del treball i els dóna facilitats a l’hora de realitzar les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà o d’accedir a un centre de formació d’adults per treure’s el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i a la formació per l’ocupació.
Aquest és un programa promogut i finançat per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.
Informació i inscripcions:
Servei d’Ocupació i Formació. Recinte La Fassina. Av. Catalunya, 22. Tel. 938171995. 
Oficina Municipal del Treball. Plaça Penedès, 4 baixos. Tel. 938172447

Documents relacionats