Notícia

Es convoquen 2 places i s’obre una borsa de professorat per a l’Escola Municipal d’Art Arsenal

01 de març de 2023

Des de la setmana passada estan publicades a la web de l’Institut Municipal de Formació de Vilafranca i a la web de l’Escola Municipal d’Art Arsenal les convocatòries per dues places de professorat de l’EMA Arsenal. Les dues places que s’han de cobrir, a partir del curs vinent, són una plaça de professor/a de CFGM i CFGS de gràfica impresa i una altra plaça de professor/a de mòduls comuns dels cicles formatius de les famílies de comunicació gràfica i audiovisual i joieria artística.

Alhora, també s’ha obert la convocatòria per formar part de les 4 borses de professorat de l’Arsenal

  • Professors/es de gràfica interactiva i audiovisual.
  • Professors/es dels cicles formatius de la família de joieria artística.
  • Professors/es de gràfica impresa.
  • Professors/es dels mòduls comuns dels cicles formatius de les famílies de comunicació gràfica i audiovisual i joieria artística. 

El termini de presentació d’instàncies per presentar-se a la convocatòria de les borses acaba el dia 13 de març, i per a les places de professorat el dia 14 de març. 

L’Arsenal és una de les tres escoles que forma part de l’Institut Municipal de Formació (IMF) de Vilafranca del Penedès, junt amb l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. Ofereix formació en disseny gràfic i joieria, i està constantment innovant les seves metodologies d’aprenentatge per poder oferir a l’alumnat una formació actual i adaptada al mercat laboral.

L’Arsenal és un referent en els estudis de joieria i disseny, així com també en innovació pedagògica. S’ha creat un model d’excel·lència avalat per nombrosos premis i reconeixements que permet als estudiants tenir l’oportunitat de col·laborar amb empreses de renom internacional, realitzar pràctiques a l’estranger, participar en projectes d’àmbit nacional, rebre classes magistrals d’experts en la matèria i fer altres activitats com ara visitar tallers i exposicions.

Totes aquelles persones interessades en formar part de l’equip docent de l’Escola Arsenal, podran trobar més informació sobre les diverses convocatòries a la web de l’escola arsenal.cat, a les seves xarxes socials i també a la web de l’IMF https://educacio.vilafranca.cat/escoles-de-linstitut-municipal-de-formacio/ofertes-de-treball-i-convocatories.