Notícia

Es presenta l'Administració de la Festa Major 2024

18 de setembre de 2023

Aquest dilluns s'han fet públics els noms del quintet que organitzarà la propera Festa Major de Vilafranca del Penedès. L'alcalde de Vilafranca, FranCisco Romero, i la regidora de Cultura, Àngels Dalmau, han presentat a la Casa de la Festa Major els cinc administradors i administradores que són Imma Badell, Josep M. Feliu, Imma GalofrèArnau Martí i Iris Serra.

Presentació

Imma Badell

Imma Badell Rosés

Té 44 anys i viu al barri de la Girada.
És mestra de l’escola Pau Boada i actualment n’és la directora.
Va estar vinculada a la junta de l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas i actualment forma part de la junta del club de bàsquet femení CE Xamba.
Va ser membre del Ball d’en Serrallonga entre els anys 2000 i 2004.

 

 

 

 

 

 

Josep M.Feliu

Josep Maria Feliu Roca

Té 51 anys. Viu al barri del Centre.
És llicenciat en Història i màster en museologia i gestió del patrimoni cultural per la UB. Treballa com a historiador i arqueòleg.
Forma part de la comissió encarregada de la restauració de la basílica de Santa Maria i de la junta de l’AV del barri del Centre.
És membre dels Castellers de Vilafranca des de l’any 2007. A la Festa Major ha portat el Drac i ha participat a la Capta, a la Festa Major dels Petits i als Goigs de Sant Fèlix. Va ser component de l’equip de redacció del protocol de la Festa Major.

 

 

 

 

Imma Galofrè

Imma Galofrè Sellarès

Té 26 anys i viu al barri del Centre.
És mestra d'Educació Primària i en l'actualitat treballa a l'escola Cristòfor Mestre. 
Va ser monitora del Grup d’Esplai Parroquial (GEP) durant 5 anys i ha estat vinculada a diverses activitats del món del lleure.
De petita va participar a la Capta i a la Festa Major dels Petits als balls de Panderetes i Pastorets. Anys més tard, va formar part del Ball de Pastorets durant 6 anys (2017-2022).
Per tradició familiar, és una gran aficionada als castells, amb una especial vinculació amb els Castellers de Vilafranca.

 

 

 

 

 

Arnau Rovira

Arnau Martí Rovira

Té 29 anys i viu al barri de la Girada.
Llicenciat en matemàtiques, treballa com a consultor en qualitat de sistemes informàtics en una consultoria.
És membre dels Castellers de Vilafranca des de l’any 2011 i entre els anys 2017 i 2023 n’ha estat el secretari.
Ha col·laborat en anteriors edicions de la Festa Major i a la Festa Major dels Petits va ballar al Ball de Bastoners i al Ball de l’Àliga.

 

 

 

 

 

 

Iris Serra

Iris Serra Esplugas

Té 49 anys i viu al barri de la Girada.
És metgessa a la unitat de medicina esportiva de l'Hospital d'Igualada i també al CAP de Sant Sadurní d'Anoia. Va formar part de l’equip mèdic del FC Barcelona durant 19 anys.
Va ser membre de l'Agrupament Escolta i Guia de Vilafranca. Va formar part de les juntes de les AMPA de l'Institut Nou de Vilafranca i de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i del Consell Escolar de l'escola Estalella i Graells.
A la Festa Major va ser balladora del Ball de Figuetaires durant 4 anys.