Notícia

Es talla al trànsit el c/ Sant Julià per obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua i de sanejament

12 de juliol de 2022

A partir d’aquest dimecres 13 de juliol es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Sant Julià. Els treballs s’allargaran fins a principis de setembre i abastaran el tram des de del carrer Oriol fins al carrer Oviedo.

En una primera fase d’aquests treballs es durà a terme la renovació de la xarxa d’abastament d’aigua des del 13 al 29 de juliol en el tram entre els carrers Sant Antoni i Oviedo. En una segona fase, del 29 de juliol al 12 d’agost, es farà en el tram entre els carrers Sant Fèlix i Oriol.

Mentre es duguin a terme les obres de renovació de la xarxa d’aigua el trànsit quedarà tallat entre les 8 i les 18h. A partir de les 18h s’obrirà la circulació i l’accés de vehicles al veïnat.

Un cop finalitzats els treballs de renovació de la xarxa d’aigua es preveu iniciar una 3a fase que consistirà en la renovació de la xarxa de clavegueram i que sí que implicarà el tall total del trànsit les 24 hores del dia en tot el tram del carrer Sant Julià entre el carrer Oriol i el carrer Oviedo. Aquestes obres s’allargaran 4 setmanes aproximadament, del 15 d’agost al 9 de setembre. En aquest període el veïnat no podrà accedir tampoc als aparcaments privats.

Els treballs de renovació de la xarxa d’aigua i de clavegueram que executa Aigües de Vilafranca, amb un pressupost d’uns 235.444 euros, es faran prèviament a les obres de reurbanització de tot el carrer de Sant Julià, entre el carrer Oriol i el carrer Oviedo, un projecte inclòs dins el Pla d’Intervenció Integral al Centre i al Carrer Comerç-PIICC. La reurbanització s’iniciarà immediatament després i contempla la urbanització integral d’un total de 810,25 m2 corresponents al carrer Sant Julià com a connector entre el Centre i el barri de Sant Julià. Aquesta reurbanització tindrà continuïtat cap a la vorera dels núms. parells del carrer General Prim per acabar de donar continuïtat a la rambla de Sant Francesc.

L’objectiu és crear un nou espai públic més sostenible, eficient energèticament, adaptat i igualitari, al servei de la ciutadania i promoure una mobilitat segura i sostenible per accedir al barri del Centre.

Els treballs de reurbanització del carrer Sant Julià tenen un import de 254.000 euros i es preveu que s’allarguin fins a final d’any.

ODSODs5ODS6ODS7ODS8ODS9ODS10ODS11