Notícia

Esgotats els VilaFrancs físics de la campanya “Fira’t al Maig”

25 de maig de 2021

Aquest dilluns 24 de maig s’han esgotat els VilaFrancs físics que l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en circulació en el marc de la campanya “Fira’t al Maig”, que s’està duent a terme amb diverses accions durant tot aquest mes de maig per potenciar el comerç i l’economia local.

Una de les accions més destacades de “Fira’t al Maig” ha estat una nova edició dels Vilafrancs amb la novetat que, a banda de poder bescanviar-los en els establiments físics que participen en la campanya, en aquesta edició també hi ha l’opció d’adquirir Vilafrancs Virtuals exclusius per bescanviar-los en compres que s’efectuïn en el marketplace Vilafranca A Prop. Els VilaFrancs per gastar en establiments físics s’han esgotat aquest dilluns a la tarda i també resten a la venda pocs VilaFrancs per fer compres en el marketplace vilafranca.aprop.online. El termini per gastar tots els VilaFrancs finalitza dilluns 31 de maig.

En aquesta 3a emissió s’han posat en circulació VilaFrancs que suposaran una injecció econòmica per valor de 225.000€ en el comerç vilafranquí. D’aquest import, un 35% l’aporta l’Ajuntament, un 5% els establiments i la resta, els usuaris. La campanya “Fira’t al Maig” té com a referència la pàgina web www.vilafranca.org/firatalmaig, on els usuaris poden trobar tota la informació i poden adquirir els Vilafrancs.

Sortejos en els sectors de l’automoció i la maquinària agrícola

Una altra acció, que vol incentivar la compra de vehicles durant el mes de maig, és el sorteig de 3.000€ que 20 concessionaris d’automoció promouen entre totes les persones que facin la compra en ferm d’un vehicle durant el mes de maig. Per la seva part, 7 concessionaris de maquinària agrícola faran un sorteig de 1.600€ entre tots els usuaris que hagin fet una compra de tractors o maquinària agrícola durant el mateix període de temps. Per poder participar en el sorteig, els compradors hauran d’omplir un formulari que trobaran a la web de la campanya. Per gaudir del premi s’haurà de presentar un comprovant de compra.

Altres accions

Els establiments de l’associació comercial Centre Vila de Vilafranca també participaran en la campanya “Fira’t al Maig” a través del sorteig de 4 targetes de 30€ –2 entre els usuaris que hagin adquirit Vilafrancs Físics, i 2 més entre aquells que hagin comprat Vilafrancs Virtuals– per gastar en establiments de l’associació.

Per altra banda, diversos restaurants de Vilafranca de Penedès també ofereixen un menú gastronòmic especial durant el mes de maig.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort, valora molt positivament l’èxit aquesta nova emissió de VilaFrancs, “que ha contribuït de forma decisiva en la dinamització i reactivació econòmica que es pretén amb la campanya de “Fira´t al Maig”. Uns 300 establiments de Vilafranca s’hauran beneficiat de les diverses accions incloses en la campanya”.