Notícia

Exposició del Batxillerat Artístic de l’Institut Milà i Fontanals als Trinitaris

30 de maig de 2023

Del 2 al 23 de juny, la Sala dels Trinitaris de Vilafranca acollirà l’exposició Articulacions 2023, una exposició col·lectiva de l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’INS Milà i Fontanals.

Es tracta de projectes realitzats per l’alumnat del centre durant el curs acadèmic 2022-23. La mostra és un recull de les creacions de l’alumnat, dels seus primers passos en el món de l’art, manifestacions dels diversos llenguatges de l’expressió audiovisual i plàstica (fotografia, curts i animacions, pintura, dibuix, escultura, ...), a través dels quals els nois i les noies articulen la seva visió de la realitat que els envolta amb una qualitat que pot sorprendre per la seva joventut.

L’exposició, en definitiva, resulta un reflex de la pluralitat de l’alumnat, i de com connecten amb els seus pensaments i sentiments a través del dibuix, la pintura, l’escultura i altres disciplines artístiques provant  les seves habilitats creatives i explorant l’expressivitat del seu jo.

Aquesta és la tercera vegada que el Batxillerat Artístic de l’Institut Milà i Fontanals mostra els seus projectes al públic de la Sala dels Trinitaris, l’espai expositiu que el Servei de Cultura de l’Ajuntament destina a la promoció i difusió de l’art contemporani.

Acte inaugural

Divendres 2 de juny, a les 19h, tindrà lloc l’acte inaugural que comptarà amb la presència de Ricard Rafecas, regidor de Cultura, Rebeca Menchón, directora de l’INS Milà i Fontanals, i Helena Gonzàlez, coordinadora de Batxillerat Artístic.

Aquesta exposició col·lectiva es podrà visitar de dimecres a divendres de 17 a 20h; dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h fins al divendres 23 de juny.