Notícia

Exposició ‘Treball digne?’ a l’Escorxador de Vilafranca

05 de desembre de 2023

L’Ajuntament de Vilafranca en el marc del Pla Director de Cooperació i Drets Humans de Vilafranca del Penedès (2021-2025) vol contribuir a l’impuls d’una societat crítica i activa davant dels reptes globals i articulada amb la societat civil, organitzada a través de l’educació per a la justícia global, mitjançant la formació, la sensibilització i el suport a campanyes d’incidència, tenint present la commemoració de la declaració dels Drets Humans.

És per aquest motiu que es durà a terme l’exposició Treball digne? que planteja d’una manera distesa els principis del treball digne recollits en l’ODS número 8. Aquest objectiu promou el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball digne per a tothom.

L’autoria d’aquesta exposició és l’entitat Sindicalistes Solidaris, nom amb el qual es dona a conèixer públicament la Fundació Comaposada, una fundació sense afany de lucre creada per la UGT de Catalunya el 1988, amb l’objectiu d’acompanyar processos de desenvolupament de sindicats del Sud.

L’exposició Treball digne?, tot i que va dirigida al públic general, té una molt bona acollida entre els més joves que d’una manera divertida i àgil tenen accés a un tipus d’informació que sovint els és aliena. Va acompanyada d’un catàleg de grans dimensions que s’entrega a tots els visitants, perquè es puguin endur a casa l’exposició i així ampliar-ne el ressò.

L’exposició es podrà veure de l’11 al 20 de desembre, a l’Escorxador, de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16.30 a 20.30h.

 


 

Accessibilitat