Notícia

Finalitza amb èxit el programa “Vilaestiueja, l’estiu és genial!”

03 de agost de 2021

El passat divendres 30 de juliol va finalitzar la segona edició del programa VILAESTIEUJA, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Vilafranca que té per objectiu oferir una proposta d’activitats de lleure educatiu àmplia i de qualitat que permeti a infants i famílies gaudir de les tardes d’estiu en espais educatius de Vilafranca.

Un any més, els infants i les seves famílies han pogut gaudir d’un ventall d’activitats creatives, educatives i gratuïtes per a divertir-se i aprendre a les tardes de juliol. La regidora d’educació, Xell Montserrat, ha afirmat que “hem assolit l’objectiu principal del programa, oferir un estiu enriquidor de lleure i accessible per a tothom”. Les activitats s’han dissenyat amb la voluntat d’apropar-les a tots els barris i afavorir que tothom en tingués alguna a prop. També s’han incrementat les places per oferir més oportunitats a tothom tot complint amb les indicacions del PROCICAT. En aquest sentit, Montserrat ha afegit que “un any més hem pogut oferir activitats per a infants i famílies per gaudir plegats, amb noves propostes i amb algunes que l’any passat ja van tenir molt èxit, com a mostra d’innovació contínua, perquè creiem que l’estiu és una bona època per continuar aprenent i compartint espais amb la família, provant activitats diferents a les de la resta de l’any”.

El Vilaestiueja ha tingut molt bona acollida per part de la ciutadania i això ha quedat reflectit en la gran participació a cadascuna de les sessions de les 12 modalitats de tallers del programa d’enguany. Durant  les setmana de juliol que s’ha dut a terme el Vilaestieuja, s’han realitzat un total 55 propostes amb una participació de 1.200 assistents.  Com a novetat en aquesta segona edició, s’ha apostat per la realització de tres espectacles familiars: “Desastrosus CirKus” , “Viatjazz a Nova Orleans” i  “La gran A... Ventura de Marcel Gros” que han tingut una gran rebuda amb una participació total de 485 persones.

Des del Servei d’Educació es valora molt positivament aquesta segona edició del Vilaestiueja que s’ha pogut desenvolupar amb la màxima normalitat i amb una molt alta satisfacció per part de la ciutadania.

Montserrat ha explicat que “el Vilaestiueja és una proposta que complementa la oferta existent i organitzada dels Casals d’Estiu que tenen lloc en horari de matí, així com també amb altres propostes que s’ofereixen des del propi Ajuntament com és l’H20, la Biblioteca, Vinseum La Nau o propostes de Medi ambient entre d’altres”.

  

Accessibilitat