Notícia

Formació en el curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials

19 de maig de 2021

L’Ajuntament de Vilafranca està desenvolupant el curs d’Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials que es va iniciar el mes de febrer passat, en el marc del programa FOAP subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el mateix Ajuntament.

El centre d’atenció a persones majors Vitàlia Llorenç ha col·laborat en el curs realitzant una xerrada a l’alumnat sobre el model d’atenció centrada en la persona.

Vitàlia Llorenç és una residència de persones grans que pertany al grup Vitàlia Home, que són pioners a Catalunya en la implementació del model d’atenció centrada en la persona, un model que busca el confort i benestar de l’usuari per sobre de tot, a través de l’espai, l’organització interna i la intervenció que es realitza. L’activitat ha permès que els alumnes puguin conèixer de primera mà com s’aplica aquest model de treball en el dia a dia d’una residència. Des del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament s’agraeix la col·laboració de Vitàlia Llorenç en aquesta activitat formativa.