Notícia

Geganters, Pastorets, Panderetes, Diables i Àliga busquen nous components de cara a la FM Vilafranca’24

23 de gener de 2024

En els propers dies diversos entremesos i balls obren convocatòria per trobar nous membres per incorporar-se de cara a la propera Festa Major de Vilafranca.

La colla de Geganters de Vilafranca busca persones per fer ballar el Ferragut i l’Elisenda. Les persones interessades han de ser majors de 18 anys i s’han d’adreçar a la convocatòria que tindrà lloc aquest dimecres 24 de gener i dissabte 27 de gener, a les 19.30h, a la Casa de la Festa Major (c/ Muralla dels Vallets, 63).

El Ball de Pastorets busca cinc persones per formar part del ball, concretament una noia i quatre nois. Les persones interessades han de ser majors de 18 anys i s’han d’adreçar a la convocatòria que tindrà lloc divendres 2 de febrer a les 20h a La Gueralda (c/ Sant Raimon de Penyafort, 7).

El Ball de les Panderetes busca 7 persones per formar part del ball. Les persones interessades han de ser majors de 18 anys i s’han d’adreçar a la convocatòria que tindrà lloc dissabte 3 de febrer, a les 19 al Casal-La Principal (accés pel carrer Migdia, 18).

El Ball de Diables, per la seva banda, busca dos tabalers. Les persones interessades han de ser majors de 16 anys i tenir un mínim sentit del ritme, molta motivació, ganes de treballar, disponibilitat durant tot l’any i a passar-ho bé. La convocatòria serà dissabte 3 de febrer, a les 17h a Cal Noi Noi (pl. Milà i Fontanals, 3) i prèviament cal omplir el formulari en línia: https://forms.gle/SggE7t5fKDKgjyru6

Finalment, el Ball de l’Àliga busca quatre persones. Les persones interessades han de ser majors de 18 anys i s’han d’adreçar a la convocatòria que tindrà lloc divendres 2 de febrer, a les 20h i dissabte 3 de febrer, a les 19h a la plaça Vall del Castell, davant la Casa de la Festa Major.