Notícia

Jornada sobre els ajuts, el nou marc regulatori i experiències d’èxit per a l’estalvi i l’eficiència energètica a les empreses

18 de juny de 2019

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza pel proper dimecres 26 de juny una jornada per a empreses per informar sobre els ajuts, el nou marc regulatori i experiències d’èxit per a l’estalvi i l’eficiència energètica, en el marc de la Setmana de l’Energia.
La jornada que té per títol: “Com les empreses podem estalviar en la factura energètica?” Noves oportunitats per al sector empresarial: economia circular, noves regulacions i ajuts a l’eficiència energètica. L’esdeveniment ha estat coordinat per les regidories de Medi Ambient i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca amb l’objectiu d’informar les empreses sobre com implementar mesures d’estalvi i eficiència energètica. S’oferiran ponències sobre el nou marc regulatori i els ajuts als que les empreses poden optar per impulsar iniciatives encaminades a l’estalvi energètic i les experiències d’empreses que ja han optat per dur a terme aquest tipus d’iniciatives. 
Per això es comptarà amb el Cap de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat, que oferirà la ponència marc  sobre la importància del canvi de model energètic i el paper que hi juguen les empreses. També hi participaran la Cap d’Unitat d'Indústria de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) que exposarà els ajuts a l’eficiència energètica, un representant els clúster de l’Energia Eficient de Catalunya que parlarà sobre el nou marc regulatori i s’exposaran dues experiències d’èxit del nostre territori.
La jornada serà el proper dimecres dia 26 de juny, de 9.30 a 13.30h, a l’auditori de l’Enològica.
Per més informació i inscripcions, promocioeconomica@vilafranca.cat i tel. 93 817 11 69 ext. 4101