Notícia

La Cabra o qui és Sylvia? iniciarà la gira per Catalunya al Teatre Cal Bolet

30 de març de 2021

Aquest dilluns 5 d’abril, a les 19h, es representarà al Teatre Cal Bolet de Vilafranca, l’obra de teatre La Cabra o qui és Sylvia? del dramaturg nordamericà Edward Albee. L’obra, traduïda al català per Josep Maria Pou, iniciarà la seva gira per Catalunya al Teatre Cal Bolet, sent el primer teatre on es representarà en el format ‘a la italiana’, després d’haver estat mesos programada al Teatre Villarroel de Barcelona.

La Cabra o qui és Sylvia explica la història d’una família americana culta i progressista. En Martin, interpretat per Jordi Bosch, viu feliçment casat amb la Stevie, interpretada per Emma Vilarasau, i el seu fill Billy (Roger Vilà). Tota aquesta felicitat es veu trencada per l’arribada d’en Ross (Jordi Martínez), un vell amic d’en Martin.

La Cabra o qui és Sylvia? va ser estrenada el 2002 i ha estat representada per diversos teatres de tot el món. Ha guanyat diversos premis internacionals, com el Drama Desk Award. L’any 2003 va ser finalista al premi Pulitzer en la categoria de Dramatúrgia.

Accessibilitat