Notícia

La carrossa Warhammer de La Ràpita i la comparsa Fotosíntesi vital de Les Cabanyes, guanyadores de la Rua de Carnaval de Vilafranca

19 de febrer de 2018

La Rua de la Resurrecció del Carnaval de Vilafranca es va desenvolupar sense incidents, tret de l’espessa boira. Moltíssima gent es va aplegar al llarg del recorregut que va desenvolupar-se en els horaris previstos i amb un respecte total a les normes que es van donar des de l’organització. Els premis van ser lliurats pel regidor de Cultura, Raimon Gusi; el president del Casino Unió Comercial, Jaume Llopart; els Administradors de la Festa Major del 2018 i la Concubina i el seu cap de protocol.

El 1r premi en categoria de carrosses va ser per a Warhammer, el temple de les calaveres (La Ràpita), el 2n premi va ser per a Jurassic World (Clariana, Castellet i la Gornal) i el 3r per a El retorn del Fènix (Santa Margarida i els Monjos).
En la categoria de comparses, el guanyador va ser per a Fotosíntesi vital (Les Cabanyes), el segon premi es va atorgar a Fantasia felina (Les Cabanyes) i el 3r va ser per A ritme de les plomes (Vilafranca del Penedès).

Després de la rua, va haver-hi música a la rambla de Sant Francesc fins a les 2,30 de la matinada.

Documents relacionats