Notícia

La comissió de Carnaval de Vilafranca organitza una nova edició del Curtnaval

06 de febrer de 2019

El Curtnaval és un concurs de curtmetratges obert a tothom i amb un lema comú en el marc del Carnaval de Vilafranca que tindrà lloc del 28 de febrer al 8 de març.
En aquesta 7a edició del concurs de curtmetratges, com en els darrers anys s’han obert les inscripcions perquè qui ho vulgui presenti el seu curtmetratge d’una durada màxima de 5 minuts i amb un lema comú diferent cada any que es dona a conèixer un cop s’ha formalitzat la inscripció. Es pot participar individualment o en grup. Aquests participants tenen temps fins al dia 25 de febrer per presentar via online les seves creacions.
El dia 28 de febrer, a les 22,30h just després de l’arribo del Rei Carnestoltes XVIè i I de Vilafranca, s’espera que Cal Bolet s’ompli dels creadors i creadores dels curts i públic en general. 
En aquesta elegant gala de lliurament de premis, es visualitzaran totes les obres presentades així com el tradicional curt de la Comissió de Carnaval. Un cop tot visualitzat, els espectadors podran votar i, després del recompte, es repartirà el premi del públic (en funció dels vots que tingui cada presentació) i el de la Concubina (atorgat pel jurat de la comissió de Carnaval de Vilafranca). Els premis són un pernil i 100 euros, respectivament. 

Documents relacionats