Notícia

La #confinacursa permet recaptar 7.098 euros per a la investigació contra el Coronavirus-COVID19

14 de abril de 2020

Un total de 3.549 persones es van inscriure online a la plataforma www.weevens.com, i des de dilluns 6 d’abril coincidint amb el Dia Mundial de l'activitat física i l'esport, durant la setmana passada i fins al mateix dia de la cursa. La inscripció tenia un import d’1€, que es destinarà íntegrament a la campanya #joemcorono, per a la investigació del tractament i vacuna contra el Covid-19. Gràcies al patrocinador de la Confinacursa, Serveis Mèdics Penedès, l’aportació ha pogut créixer fins als 7.098 euros. A més, es va possibilitar que tothom qui volgués pogués col·laborar amb aquesta campanya a través d’una aportació econòmica extra.

La cursa va consistir en recórrer 1K dintre de casa (corrent, caminant...), en família, sense premis ni guanyadors, fent cadascú el seu propi recorregut confinat dins de casa, al balcó, a la terrassa, en cintes de córrer domèstiques, on fos... però a casa, i cadascú al ritme que volgués.

Així mateix totes les persones participants es podien descarregar a la mateixa web d’inscripcions un model de dorsal per imprimir-se i tenir  un "diploma" personalitzat amb el seu nom, que es podia descarregar l'endemà de la cursa.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Anna Doblas, agraeix a tothom la seva participació i col·laboració econòmica a la #confinacursa i anima, durant el període de confinament, a continuar fent activitat física i salut des de casa.

Amb l’èxit de participació de la #CONFINACURSA, la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès vol recopilar les fotografies i vídeos de les curses a casa, amb l’objectiu d’editar un vídeo resum, per recordar aquest esdeveniment i posar-lo a disposició de tothom.

Si hi vàreu participar podeu enviar les fotografies i vídeos de la vostra #confinacursa, a través d'aquest formulari.