Notícia

La Fassina compta amb una borsa de professionals de l’àmbit de l’administració–Programa SEFED

17 de febrer de 2016

El Servei d'Ocupació i Formació–La Fassina de l'Ajuntament de Vilafranca compta amb una borsa de professionals de l'àmbit de l'administració que s'estan formant en el Certificat de Professionalitat d'Activitats de Gestió Administrativa en el marc del programa SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitats Educatives).

L'Ajuntament de Vilafranca ofereix a les empreses participar en el projecte formatiu d'aquests professionals mitjançant la realització d'estades pràctiques amb l'objectiu de completar el nivell de qualificació i competència professional i promoure així la contractació laboral. Alhora, aquest fet facilita als empresaris un coneixement de futurs professionals. Les empreses que estiguin interessades a participar en el programa SEFED per a l'acolliment d'alumnat en pràctiques i una futura contractació es poden adreçar al Servei d'Ocupació i Formació–La Fassina

El Programa SEFED és un projecte de formació ocupacional de la Fundació INFORM, subvencionat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, en el marc del programa de formació amb compromís de contractació. Té com a finalitat la qualificació de professionals en situació d'atur en el Certificat de Professionalitat d'Activitats de gestió Administrativa que es desenvolupa mitjançant la metodologia de la simulació. El pla formatiu consta de 900 hores de formació de les quals 80 són pràctiques en empreses del sector situades a la comarca de l'Alt Penedès. 

L'empresa simulada del programa SEFED és RAÏMIVI, SAS, a l'elaboració i comercialització de vins, caves, brandis i moscatells
El programa SEFED aposta des de fa més de 25 anys per la metodologia de la simulació com a metodologia d'aprenentatge, atès que continua sent innovadora en tant que l'alumne esdevé protagonista actiu i reforça la seva experiència formativa en una realitat propera i immediata. Des del Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès es vol agrair a les empreses la col·laboració, la participació i la bona acollida que han brindat durant molts anys a l'alumnat del programa SEFED. 

Per a mes informació cal trucar al telèfon 93 817 19 95 i demanar per la coordinadora del programa SEFED, o al 93 817 24 47 de l'Oficina Municipal de Treball.
 

Documents relacionats