Notícia

La Mitja Marató de l’Espirall-Vilafranca es farà el 18 de desembre, dedicada a l’atleta Juan Antonio Barros

22 de novembre de 2016

Ahir es va presentar la 37a edició de la Mitja de l’Espirall-Vilafranca, que enguany tindrà lloc el diumenge 18 de desembre, coincidint amb la Fira del Gall.

La cursa, que començarà a les 10h del matí, té dissenyat el mateix recorregut que l’any passat, sent la sortida a l’avinguda de la Pelegrina, i l’arribada al c/Martorell. Un dels objectius d’enguany és superar la xifra de corredors de l’edició del 2015, que va estar al voltant dels 600.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden formula al web de la mitja http://mitjamarato.avespirall.cat/. El termini per poder-se inscriure és fins al dia 14 de desembre.

Aquesta edició estarà dedicada a l’atleta Juan Antonio Barros, molt vinculat a la cursa i que va morir l’any passat.

La roda de premsa va comptar amb la participació de l’alcalde Pere Regull, els regidors Anna Doblas i Ramon Zaballa, i el director de la Mitja, Paco Osuna, i el president de l’AAVV de l’Espirall, Antonio Díaz.