Notícia

La Policia Local de Vilafranca celebra la seva festa patronal

09 de octubre de 2019

Dimecres passat es va celebrar a l’Auditori Municipal de Vilafranca la Diada Patronal de la Policia Local, amb presència del l’alcalde Pere Regull, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, i d’altres regidors del Consistori Municipal, així com agents del cos policial encapçalats pel seu cap Albert Romero, i altres membres de cossos de seguretat i d’emergències.

Durant l’acte, que va comptar amb l’actuació de la coral del Centre Excursionista del Penedès i va estar amenitzat per un monologuista, es van donar distincions a persones que durant aquest any han col·laborat en actuacions de la Policia Local i a agents policials que han destacat per les seves intervencions meritòries.

El parlament de l’alcalde Pere Regull va cloure l’acte, destacant que “fer de policia al segle XXI és una tasca complicada. Sou un dels pilars de l’administració, de l’estat de dret i de la democràcia. La meva felicitació en nom del poble de Vilafranca per la feina que feu les 24h del dia, 365 dies l’any”.