Notícia

La Policia Local de Vilafranca deté dos individus que intentaven robar un cotxe

05 de febrer de 2024

La Policia Local de Vilafranca va detenir aquest diumenge al vespre dos homes com a presumptes autors d’un delicte de furt d’ús de vehicle a motor. Els fets van succeir cap a les 8 de vespre quan una trucada va alertar que al polígon Pous d’en Rosell hi havia uns individus forçant un vehicle. Es van mobilitzar totes les patrulles immediatament i ls agents van observar dos individus manipulant un vehicle amb la intenció clara d'endur-se'l arrossegant-lo amb un altre vehicle. En detectar el vehicle policial, un dels dos individus va fugir en un vehicle ocasionant accidentalment una col·lisió contra un dels vehicles policials a la carretera de Sant Martí. Finalment amb el recolzament de l'altre vehicle policial l’individu va ser interceptat, així com l’altre individu que s’havia quedat al lloc. Al conductor se’l va denunciar per possessió de marihuana, per donar positiu en drogotest i ambdós van ser detinguts per un delicte de furt d’ús de vehicle a motor. Al conductor també se l'investiga per un delicte de conducció temerària i amb pèrdua de vigència del permís de conducció.

D’altra banda, dijous passat cap a les 22.30h, agents de la Policia Local van detenir dos individus per un delicte de danys i furt de gasoil d’un camió estacionat al barri Molí d’en Rovira. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia va interceptar els dos individus a l’avinguda Barcelona. En el moment de la identificació, es va poder comprovar que un dels individus tenir una ordre de detenció d’un jutjat.

Finalment, la matinada de diumenge, cap a les 3.40h, la Policia Local va detenir dos individus més que havien robat a l’interior d’un vehicle estacionat al c/ Melzo, al barri de la Girada. L’alerta la va donar un veí que va facilitar la descripció dels dos homes. Als dos presumptes autors del robatori se’ls van trobar diversos objectes sostrets i van ser traslladats a les dependències policials com a detinguts per un delicte de robatori amb força.