Notícia

La rambla de la Girada acollirà diàriament dues parades de fruita i verdura de productors de la terra

25 de març de 2020

L’Ajuntament de Vilafranca ha optat per una nova iniciativa, després d’haver acordat la suspensió dels mercats no sedentaris per evitar aglomeracions per la situació actual de la pandèmia per Coronavirus-COVID19.

Amb la voluntat d’oferir una sortida per als productes dels pagesos que normalment assisteixen al mercat setmanal i seguir proporcionant producte fresc de qualitat, l’Ajuntament ha decidit autoritzar que diàriament dues parades de productors de la terra se situïn al tram central de la rambla de la Girada entre les 9 i les 14h. Les parades s’instal·laran de dilluns a divendres i a partir d’aquest dijous 26 de març. Sempre que sigui possible seran parades amb productes complementaris entre elles. Les parades de productors del mercat aniran fent torns, de manera que cada dia hi haurà parades diferents. Bàsicament s’hi podrà trobar fruita i verdura, llegums, ous, oli, mel i productes lactis.

Les parades seguiran totes les mesures sanitàries i de seguretat recomanades per la Generalitat,  però es demana a la població que respecti les mesures de distanciament social i de protecció individual i envers la resta de persones.