Notícia

La regidoria d’Ocupació visita les instal·lacions de Mas Albornà

13 de setembre de 2023

La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha iniciat una roda contactes amb les empreses d’economia social de la ciutat, amb l’objectiu de conèixer la seva realitat i obrir camins per incrementar la col·laboració. El regidor Jordi Junyent ha visitat les instal·lacions de Mas Albornà, on el Director General, Joan Clotet, i els responsables de diferents departaments van informar dels projectes de l’empresa i de la situació del sector de l’economia social.

Durant la visita, es va un recorregut de les instal·lacions de Mas Albornà: la línia de bugaderia industrial, l’envasat i encaixat d’ampolles d’empreses de vins i caves, i també l’envasat  productes com xocolates i catànies, xarcuteria, etc.

El regidor d’Ocupació, Jordi Junyent, assenyala “la importància dels enclavaments, un sistema que consisteix a desplaçar treballadors i treballadores a les empreses, per tal d’incorporar-se per atendre les necessitats productives, amb criteris de qualitat i eficiència, una fórmula que els esta donant bons resultats”.Mas Albornà té al seu càrrec la neteja de diferents ajuntaments de la comarca, que en el cas de Vilafranca del Penedès dona feina a 37 persones. En total, 122 persones de Vilafranca estan ocupades a Mas Albornà.

Junyent fa una valoració positiva de la visita, “tant des de l’aspecte de les modernes instal·lacions, com la tasca que fan les treballadores i treballadors”. El regidor afegeix “un reconeixement a la importància que tenen les empreses del sector de l’economia social, pels valors que representen, i a les quals que val la pena recolzar”.