Notícia

A la venda el nou marxandatge de la FM 2019

15 de maig de 2019

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès 2019 han presentat aquesta setmana els nous productes de promoció de la festa que posen a la venda. ​Samarretes de nadó i infantils, polos, samarretes de màniga curta i de tirants masculines i femenines són totes les opcions de models que a l'estand de les Fires i Festes de Maig aquest cap de setmana estaran disponibles, en colors vermell i blanc.

· El primer model conté la identitat de la Festa Major d’enguany. Està disponible en 2 formats: samarreta i polo per adults.
· El segon model és la samarreta infantil. En aquest cas l’esclat de la identitat ha desordenat les lletres.
· I finalment el tercer model, es representa l’inici més rocker de la festa, l’esclat de la tronada dins la boca. Comencem a posar a to les papil·les gustatives. La festa estarà plena d’emocions fortes!!!

La figura de la cotonina s’incorpora al catàleg del festiari, així com una totebag de tela i la polsera d'aquesta propera edició festamajorenca. També han pensat en qui passa més calor i posen a la venda barret i ventall.

Els Adminsitradors també han anunciat que el pregonet de la Festa major dels petits el dia 1 de setembre el farà el GEP (Grup d’Esplai Parroquial), amb motiu dels seus 35 anys. Les butlletes per inscriure’s a la Festa major dels petits es podran trobar també aquest cap de setmana a l’estand dels administradors a les Fires de Maig, i la setmana vinent es repartiran a totes les escoles de Vilafranca. Les preinscripcions per participar-hi seran del 23 de maig al 2 de juny i el dia 3 de juny es realitzarà el sorteig. Les inscripcions s'obriran els dies 7 i 8 de juny a l'Escorxador.