Notícia

L’Ajuntament anuncia que la zona enjardinada sobre la llosa de la via portarà el nom de parc de l’1 d’Octubre

01 de octubre de 2018

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per diversos membres de l’equip de govern, ha anunciat avui davant els mitjans els mitjans de comunicació que la zona enjardinada sobre la llosa de la via entre els barris del Poble Nou i la Girada portarà el nom de parc de l’1 d’Octubre.
Pere Regull ha recordat que avui fa un any “el poble va aconseguir votar i va ser reprimit de forma desproporcionada. Malgrat tot, aquell dia entre 13.000 i 14.000 vilafranquins van anar a votar. Ens en vam sortir”.
Per l’alcalde des de l’Ajuntament “no podem passar per alt el que va passar aquell dia i per commemorar-ho proposem donar el nom de parc de l’1 d’Octubre a la zona enjardinada sobre la llosa de la via. És una proposta molt consensuada amb la gairebé tots els grups municipals i amb associacions i entitats. A més, és un espai que no té nom i no creem controvèrsies amb altres noms ja existents”.
L’alcalde ha dit que es traslladarà la proposta de nom a la Comissió de Nomenclàtor per tal que es pronunciï i delimitarem exactament l’espai per tal que “aquesta zona enjardinada tingui nom”.

Documents relacionats